Skip to main content
Kindercentrum Deinum

Ons Kindercentrum Deinum biedt kinderdagopvang en buitenschoolse opvang in het hart van Deinum. In een gloednieuw gerenoveerde ruimte is het gelukt om een sfeervolle en gezellige woonkamer te maken met een echt huiskamer gevoel.

KinderdagopvangBuitenschoolse opvang

Kom eens langs!

Benieuwd naar onze locatie in Deinum? Kom gezellig langs en maak kennis met de leidsters en onze methodes. Je bent van harte welkom.

Rondleiding inplannen

Kinderdagopvang

Kinderdagverblijf Deinum is een gezellige en persoonlijke kinderopvang. De groepen zijn klein met een eigen huiskamer en eigen slaapkamers. De slaapkamers zijn ingericht op maximaal 2 kinderen per kamer. Dit zorgt ervoor dat de kinderen rustig en ongestoord kunnen slapen.

Buiten spelen
We zitten bij de basisschool SWS Twaspan en hebben samen met de peuterklas ’t Hummelhonk een prachtige grote buitentuin. Regelmatig maken we een wandeling door Deinum en meestal sluiten we de wandeling af in de speeltuin aan de andere kant van de school. Soms gaan we naar de kalfjes bij een boerderij in het dorp, zoeken schelpjes op het pad of we kijken naar de boten die door het van Harinxmakanaal varen.

Lees meer over onze kinderdagopvang:

Kinderdagopvang

Buitenschoolse opvang

Onze buitenschoolse opvang heeft een eigen gezellige plek binnen ons Kindercentrum voor de kinderen die uit school komen. Door onze locatie bij SWS Twaspan kunnen de kinderen zonder het schoolterrein te hoeven verlaten zo naar onze groepsruimte lopen.

Je eigen ik
Ieder kind kiest zelf wat het graag wil doen. Er kan binnen gespeeld worden met allerlei soorten speelgoed, een spelletje spelen, knutselen of timmeren aan de timmertafel. Buiten spelen kan natuurlijk ook, op het schoolplein en in de speeltuin, die beide op steenworp afstand zijn van de buitenschoolse opvang.

Lees meer over de buitenschoolse opvang in Deinum:

Buitenschoolse opvang

Contact

Kindercentrum Deinum
Spoorstrjitte 5
9033 WJ Deinum

Tel: 06-18748094
info@kindercentrumdeinum.nl

Rondleiding inplannen
App, mail of bel ons om een keer langs te komen. We zijn te bereiken tijdens openingstijden op maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:00 uur. Je bent van harte welkom!

Praktische informatie

Openingstijden Kindercentrum Deinum:
Maandag t/m vrijdag
7:00 uur tot 18:00

Landelijk registratienummer:
BSO 426565794
KDV 371773556