Skip to main content
Buitenschoolse opvang Deinum

Onze buitenschoolse opvang heeft een eigen gezellige plek binnen ons Kindercentrum voor de kinderen die uit school komen. Door onze locatie bij SWS Twaspan kunnen de kinderen zonder het schoolterrein te hoeven verlaten zo naar onze groepsruimte lopen.

Kom eens langs!

Benieuwd naar onze buitenschoolse opvang? Kom gezellig langs en maak kennis met de leidsters en onze methodes. Je bent van harte welkom.

Rondleiding aanvragen

Buitenschoolse opvang

We hebben een huiselijke woonkamer waar de kinderen worden verwelkomd door hun vaste leidster. Hier kunnen ze tot rust komen na een lange schooldag en lekker ontspannen.

Ze beginnen met een kopje thee, fruit, ontbijtkoek en krentenbrood. De verhalen over wat ze beleefd hebben vandaag worden verteld. Dan gaat het tosti apparaat op tafel en mogen ze hun eigen tosti’s maken.

Je eigen ik
De rest van de dag kiest ieder kind zelf wat het graag wil doen. Er kan gespeeld worden binnen met allerlei soorten speelgoed. Of ze kunnen een spelletje doen, knutselen of timmeren aan de timmertafel. Buiten spelen mag natuurlijk ook! Het schoolplein, de tuin van het kindercentrum en de speeltuin achter de school; er is zoveel te doen!

Een heerlijke plek waar we iedere dag op avontuur gaan. We gaan veel naar buiten en beleven de seizoenen bewust. Knutselen, zingen en op avontuur in de moestuin, knuffelen met de konijntjes en de kuikentjes verzorgen.
Ga je liever klimmen, klauteren en rennen? Dan kan dat op het schoolplein of in de grote speeltuin. Voor iedere leeftijd is iedere dag een nieuw avontuur te beleven.

In het hart van Deinum

Midden in Deinum, met uitzicht op de Sipel, ligt ons Kindercentrum. In een gloednieuw gerenoveerde ruimte is het gelukt om een sfeervolle en gezellige woonkamer te maken met een echt huiskamer gevoel.

Buiten spelen

We zitten bij de basisschool SWS Twaspan en hebben samen met de peuterklas ’t Hummelhonk een prachtige grote buitentuin. Ook kunnen de grotere kinderen gebruik maken van het schoolplein en de speeltuin, die beide op steenworp afstand zijn van de buitenschoolse opvang.

Vriendschap

Bij de Buitenschoolse opvang kun je met je vrienden spelen. Ook als zij niet die dag bij de opvang zijn. Je treft elkaar op het schoolplein en kunt zo toch samen voetballen of chillen.

Liever meedoen met een leuk spel of knutselactiviteit? Ook dat kan. Je mag zelf kiezen wat je doet bij ons. We maken er iedere keer weer een gezellige middag van!

Kom een keer langs en proef de sfeer. Je bent van harte welkom!